Брюнетката бе засечена да се целува с непознат младеж в

...
 
Брюнетката бе засечена да се целува с непознат младеж в
Коментари Харесай

Прежали го! Бившата на Денис Теофиков с ново гадже

 

Брюнетката бе засечена да се целува с чужд юноша в дискотека в Созопол. Двамата не спирали да се прегръщат и да танцуват. Младежът даже я придружавал до тоалетната.

 

Алекса Ангелова изглеждала очевидно щастлива в прегръдките на новия си другар. Двамата не спирали да дишат божествен газ, използването на който в затворени пространства е безусловно противозаконна. Той я глезел със всичко, което тя си пожелае.

 

Името на гримьорката се свързва с умрялата звезда Денис Теофиков. Той ни напусна едвам на 21 години, а събитията около гибелта му към момента са неразбираеми.  Двамата се радваха на доста сериозна връзка, мощна и чиста обич. Алекса продължава да написа в обществените мрежи какъв брой й липсва Денис и по какъв начин в никакъв случай няма да го не помни, само че е млада и би трябвало да продължи напред.

 

Преди няколко месеца половинката на Денис пусна непубликувана тяхна фотография, с която провокира десетки  мнения. Мнозина я оплюват за това, че не стопира да натрупа популярност на гърба на обичания реализатор.

 

Гримьорката записа свое авторско парче и мислеше да пробива в чалгата, само че споделя, че не е усетила средата и това я е разколебало.

Инфо: hotarena.net

Тагове: Денис Теофиков приятелка ново гадже Алекса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР